tirsdag 1. januar 2019

Julemarked på Røros

6.desember kjørte vi til Røros. Vi ville oppleve julestemning ved å besøke julemarkedet på Røros. Frøya var snøfri, mens Røros hadde litt snø og mere kom i løpet av helga 😃


T
Vi ble en fin gjeng med 7 bobiler tilsammen fra Frøya. Vi fikk litt styr med sikringa i bobilen gikk og vannet i bobilen rant ut. Svein fylte på nytt vann, men stevde med at vannet ikke kom ut av krana. Fikk en løsning på det, da han skudde opp lokket på tanken under sofasetet. Det hadde blitt vakum i tanken!

Fredag gikk vi rundt å kikket på utstillerne med sine boder. Vi gikk inn på cafe/restauranter for å slukke tørsten og spiste middag på Peder Hjort. På vei tilbake til bobilene var vi innom Europris å kjøpte jule lys og pynt. Noen rigga opp blinkende julelys og vi benka oss ute med tykkeklær og god drikke i koppen. Enkelte holdt det gående til langt på natt..

Lørdag tok vi det rolig fra morgenen og rusla opp til julemarkedet. Denne dagen rakk vi akkurat å få tatt en tur med hest og slede, før det ble avslutta for dagen. Koselig opplevelse 😃 Vi laga middag i bobel denne dagen, biff og fløtegratinerte 😊 Det kom snø pp kvelden, men Thomas og Tom dro ut markisene slik at vi kunne sitte ute. Det ble mye sang og gitar spill. Bente ble desverre værre i føttene og måtte kry inn i bobilen. Neste morgen måtte Tom kjøre henne til sykehuset for å få hjelp.

Turen hjem gikk greit, selv om snøen føyk og det var glatte veier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar